Elke ondernemer moet snel kunnen schakelen, zeker in tijden van digitalisering. Juist daarom neemt het belang van een flexibele IT infrastructuur vandaag toe. Een digitale omgeving die het mogelijk maakt om waardevol inzicht uit data te filteren, cyberdreigingen proactief te bestrijden en rijkere ervaringen voor klanten aan te bieden op elk device. Toch is het voor mkb’s met beperkte middelen niet vanzelfsprekend om in een nieuwe infrastructuur te investeren. Daarom biedt HPE flexibele financieringsprogramma’s aan. U kan zo uw IT-omgeving moderniseren om beter tegemoet te komen aan de toekomstige wensen van uw klanten, zonder uw eigen budget te overschrijden.

Ontdek de flexibele financieringsprogramma’s van HPE

HPE Storage Trade-in programma
Met HPE Storage Trade-in Programma slaat u twee vliegen in een klap: HPE recyclet uw verouderde apparatuur op een milieuvriendelijke manier en u krijgt geld in ruil. Dat bedrag kan u gebruiken om nieuwe hardware aan te kopen.

HPE Subscription programma
Giet uw hardware en software in een abonnementsformule en betaal voor het gebruik een vast bedrag per maand. Het HPE Subscription-programma vereenvoudigt u uw IT-budgettering en maakt uw operationele kosten voorspelbaar. Bovendien betaalt u enkel voor wat u echt gebruikt.

Toegankelijke IT-investering voor KMO’s
Bij mkb’s staat het IT-budget en -personeel onder druk door de vele prioriteiten. En dat terwijl IT vandaag steeds vaker de drijvende kracht wordt achter elke onderneming. Met Financial Services maakt HPE nieuwe technologie toegankelijk voor mkb’s en krijgt u meer financiële ruimte om beter in te spelen op de digitalisering en voorsprong te nemen op uw concurrentie.