Hewlett-Packard Enterprise biedt een brede waaier van Flex Solutions aan voor mkb’s. Dat zijn gebruiksklare en betaalbare end-to-endoplossingen die uw onderneming beter laat presteren en efficiënter maakt. Het is een pasklaar antwoord op de uitdagingen waar mkb’s vandaag voor staan. Elke oplossing is een zorgeloos totaalpakket dat alles bevat wat u nodig heeft om snel en eenvoudig aan de slag te gaan en volledig kan worden afgestemd op uw wensen en uw budget.

Ontdek onze HPE Flex-oplossingen

Mijn eerste server
Mkb’s werken vaak enkel met losse laptops en dat brengt heel wat veiligheidsrisico’s mee, zoals de kans op dataverlies. Met de Flex-oplossing ‘Mijn eerste server’ zorgt u ervoor dat uw gegevens altijd veilig zijn. HPE zet voor u de eerste stap naar meer security, efficiëntie en productiviteit.

Beveiligde encryptie
Security wordt steeds belangrijker. Cyberaanvallen nemen toe en de aangescherpte Europese privacywetgeving GDPR zet privacy hoog op de agenda. Deze Flex-oplossing zet uw data eenvoudig achter slot en grendel met key-based encryptie.

Microsoft exchange server
Met Microsoft Exchange beheert u niet enkel uw e-mails, maar heeft u ook in een oogopslag een overzicht van uw planning, afspraken en vergaderingen. Op die manier verzamelt u al uw gegevens op één veilige plaats, die via elk device bereikbaar is.

Microsoft Lync
Versterk uw team met een slim, schaalbaar en veilig communicatieplatform dat samenwerken efficiënter maakt, de productiviteit van uw team verhoogt en het communiceren met partners vereenvoudigt. Het is een tool die uw medewerkers mobieler maakt en hen de mogelijkheid geeft om altijd en overal te werken.

Business intelligence en data warehousing met Microsoft SQL server
Zet uw data strategisch in. Met deze Flex-oplossing krijgt u sneller toegang tot uw gegevens en geeft u uw team de tools om er sneller inzicht uit te filteren. Vorm die informatie in een muisklik om tot een helder rapport of interactief dashboard en neem voortaan alleen nog afgewogen beslissingen die uw mkb doen groeien.

Online transactieverwerking met SQL server
Laat uw transacties niet meer beheren door een derde partij. Met deze Flex oplossing verwerkt u uw betalingen veilig zelf, garandeert u uw klanten de hoogste transactiesnelheid en heeft u onmiddellijk toegang tot alle cruciale gegevens over elke koper, zoals sales- en marketinginformatie.

Microsoft Windows server 2012 Hyper-V
Met virtualisatie zorgt u ervoor dat u meerdere applicaties en besturingssystemen op één server kan draaien. Dat betekent concreet dat u uw capaciteit altijd optimaal gebruikt. Op die manier moet u minder investeren in hardware en verlaagt u uw stroomgebruik aanzienlijk.

VMWare vSphere met operations management
HPE helpt u met het opzetten van een VMWare virtualisatieplatform en geeft u met vSphere Operations Management meer inzicht in de performance en capaciteit van uw infrastructuur. Zo optimaliseert u het gebruik van uw IT resources, bespaart u kosten en verzekert u de continuïteit van uw onderneming.