De manier waarop uw team vandaag samenwerkt, speelt een doorslaggevende rol voor het succes van uw mkb. Wie wendbaar wil blijven, moet inzetten op een moderne IT-infrastructuur als motor voor meer effici├źntie en een hogere productiviteit. Toch is het niet eenvoudig om met dat optimalisatieproces te beginnen. Hoe garandeert u een succesvolle digitale transformatie binnen uw IT-budget? En welke tools heeft u dan precies nodig? Om uw onderneming te moderniseren en digitaliseren, heeft u behoefte aan specifieke expertise. En die kennis kunt u vinden bij HPE Pointnext.

Wat is HPE Pointnext?

HPE Pointnext is een serviceorganisatie waar uitgebreide HPE-expertise en jarenlange ervaring worden gebundeld. Het is een verzameling van de kennis van duizenden professionals die een breed scala aan disciplines beheersen, van cloud consultancy tot operationele services. Wij helpen u om het gepaste antwoord te vinden op vragen zoals:

• Hoe moderniseert u uw data-infrastructuur?
  • Welke taken laat u best over aan een experts?
  • Hoe zorgt u voor voldoende schaalbaarheid?
  • Hoe bouwt u een digitale werkplek uit?
  • Hoe vindt u de balans vinden tussen een on-premise omgeving en de cloud?

Samen met HPE Pointnext kunt u sneller de stap zetten naar een moderne en mobiele digitale omgeving waar uw medewerkers meer kunnen bereiken.

Laat u ondersteunen door een ervaren team experts

HPE biedt met Pointnext een brede waaier aan diensten aan om uw mkb succesvol door de digitale transformatie te loodsen. Reken op een gedreven team dat uw onderneming meer slagkracht geeft in een wereld die steeds digitaler wordt. Onze experts helpen u met de juiste mix van krachtige en schaalbare IT-oplossingen om uw infrastructuur te vereenvoudigen en optimaliseren, beter in te spelen op nieuwe uitdagingen, meer in te zetten op innovatie en uw time-to-market te verkorten.