VH ict is een vooruitstrevende Nederlandse full-service kennispartner die met de juiste IT-oplossing mkb-bedrijven efficiënter en slagkrachtiger maakt. “Wij vinden dat IT een onderneming moet versterken. Daarom bieden wij een brede waaier van diensten aan die onze klanten volledig kunnen ontzorgen en garant staan voor optimale prestaties en ultieme security. In een notendop zorgen wij ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos werkt. Zo kan de klant zich volledig focussen op wat voor zijn onderneming echt het verschil maakt,” vertelt directeur Richard Hulst.

“Onze experts ontzorgen klanten met een IT-omgeving die altijd up en running is.”  
Richard Hulst, directeur VH ict

Met een team van zeventien specialisten die van alle markten thuis zijn, is VH ict met ruim twintig jaar ervaring een vaste waarde geworden in het Noord-Nederlandse IT-landschap. “Van fabrieken en scholen tot financiële instellingen: wij werken voor het mkb in de meest uiteenlopende sectoren. Onze grootste troef is dat we voor onze klanten een zorgeloze IT-omgeving opzetten die altijd up en running is. Technologie speelt overal een steeds grotere rol en het is belangrijk dat de onderliggende infrastructuur betrouwbaar is. Onze ervaren experts hebben de kennis om alles te managen, maar de klant bepaalt hoe ver onze dienstverlening gaat. Wij maken het verschil met onze deskundigheid, eerlijk advies en snelle service,” legt Hulst uit. “Omdat we onze klanten optimaal willen ondersteunen, zetten we hoog in op beschikbaarheid. En dat gaat niet enkel over de beschikbaarheid van onze diensten. Zelf zijn we ook 24/7 telefonisch bereikbaar. We willen een betrokken partner zijn die er altijd is. Daarom is persoonlijk contact ook zo belangrijk. Wij kennen onze klanten door en door, wat vertrouwen schept. De meesten maken dan ook al meer dan 20 jaar gebruik van onze diensten,” aldus Hulst.

“Wij zetten hoog in op de beste service voor onze klanten, waar ze ook zijn.” Richard Hulst, directeur VH ict 

Als HPE Business Partner voorziet VH ict haar klanten van high-end oplossingen: “Wij hebben een heel goede band met HPE en proberen zoveel mogelijk met hen samen te werken. Zo kunnen we ook steeds doordachte en prijstechnisch interessante oplossingen bieden. Bovendien zijn we onlangs in het HPE OEM-traject gestapt, waardoor we ook buiten Nederland efficiënter kunnen werken. Als we in het buitenland hardware leveren en er is een defect, moeten er geen onderdelen meer worden verscheept. We kunnen dan een lokale dealer aansturen, wat veel sneller gaat. Zo kunnen we kort op de bal spelen en onze klanten altijd de beste service verlenen, waar ze ook zijn.”